Plissé hordeuren

Plisséhordeur 

De plissé hordeur of ook wel plissédeur genoemd, combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de plissé hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen. Drempelverlagende plissé hordeuren Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. De Plissé hordeur wordt standaard in het kozijn geplaatst. De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden. Geschikt voor ‘in-de-dag’ montage bij deuropeningen smaller dan 130 cm. Voor bredere deuropeningen; zie plissé hordeur XL of dubbele plissé hordeur. ‘Op-de-dag’ montage is mogelijk met behulp van een optionele ODD-set.

Standaardkleuren

gebroken wit
helder wit met zwarte kunststof onderdelen
 

Speciale kleuren

RAL kleuren leverbaar tegen meerprijs, altijd met zwarte kunststof onderdelen

plisse-hordeur-1

plisse-hordeur-2


Plisséhordeur XL

De Japanse vouwoplossing voor grote oppervlakken
De opvallendste eigenschap van de Plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Ook bij de plissé hordeur XL is dat het geval. Door de grotere breedte is de plissé hordeur XL zeer geschikt voor grote oppervlakken zoals bijvoorbeeld schuifpuien en veranda-openingen. In geval van dubbele tuindeuren blijft een dubbele plissé hordeur de gebruiksvriendelijkste oplossing gezien het bedieningsgemak.
De belangrijkste uitbreiding is het tussenprofiel, dat er voor zorgt dat de geleider niet gaat doorhangen. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen. De Plisséhordeur kan eenvoudig in het kozijn worden geplaatst.
De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden. De Plissé hordeur BXL t/m HXL is 180 cm breed en IXL t/m VXL is 200 cm breed. Onderling koppelbaar en toepasbaar als dubbele plissé hordeur.

Standaardkleuren

gebroken wit
helder wit met zwarte kunststof onderdelen

Speciale kleuren

RAL kleuren leverbaar tegen meerprijs, altijd met zwarte kunststof onderdelen

plisse-hordeur-3

ADRES

Noorddijk 1

5705CX

Helmond

t: 0492-512377

t: 06-53754231

Geen nieuwsitems